Проф. Донка Байкова изригна срещу реклама в интернет. Диетоложката е бясна, че

...
Проф. Донка Байкова изригна срещу реклама в интернет. Диетоложката е бясна, че
Коментари Харесай

Известна диетоложка изригна срещу реклама, която използва името й. Намесени са и родни чалга звезди

 Проф. Донка Байкова изригна против реклама в интернет. Диетоложката е гневна, че името й се употребява за промотирането на артикул, за който тя не знае и не е давала единодушие да се употребява името й.

" Ето до какво води неналичието на надзор в интернет пространството и желанието на всевъзможни мошеници да печелят на гърба на другите. Предлага се артикул, рекламиран от мен, който е прилаган при Галена, Преслава и Ани Салич с " отлични резултати “ след " приема на продукта, намесено е и името и логото на фитнес зали, с които явно работим " дружно ", възнегодува Байкова, която е уважавано име в научните среди с познанията си пол диетика и здравословно хранене.

" Магическото хапче се продава на скромна сума от 70 лв. и поръчвайки го, се обажда мистериозна жена, представяща се за управител продажби, която те обсипва с персонални въпроси, и звучаща като леко неопитна лъжкиня. Входящото повикване идва от номер +359899130219. Ще осведомявам съответните управляващи за това безсрамие и чакам да се вземат ограничения! “, каза още Байкова, която не е по никакъв начин щастлива, че името й е опетнено.

Десетки близки и другари на професорката я поддържаха и я приканиха да търси правдивост, защото е уважавана персона. Байкова е приет експерт пo хранене и диетика с дългогодишна научна, консултантска и преподавателска активност. Активно взе участие в популяризирането на актуалните аспекти на здравословното хранене, съветник е към Министерството на здравеопазването. Специализирала е здравословно хранене в Германия, Унгария и Словакия, написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР